Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Brugerbetingelser

Indholdet i nyhedsbrevet Slankenyt og på denne hjemmeside er udelukkende til informationsbrug, og hverken kan eller må bruges til at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Oplysninger er på ingen måde en erstatning for kompetent diagnose, rådgivning eller behandling af en autoriseret læge.

Brugen af oplysninger foregår udelukkende på brugerens ansvar. Hverken Nomedica eller John Buhl kan drages til ansvar — direkte eller indirekte — for nogen skader eller gener som et resultat af brugen eller misbrugen af information i nyhedsbrevene.

Der er ingen garanti for, at alle informationer er opdaterede og korrekte. Nyhedsbrevene og hjemmesiden kan indeholde typografiske fejl. Det kan heller ikke udelukkes at nogle oplysninger kan være forkerte, ufuldstændige eller forældede. Indholdet stilles til rådighed uden garanti for, hvor rigtige eller opdaterede oplysningerne er.

Vi fralægger os ethvert ansvar for links fra nyhedsbreve til tredjeparters websteder, og fralægger os desuden ansvaret for alle resultater, der opnås gennem brugen af tredjeparters websteder.

Der kan forekomme artikler fra andre eller uddrag/citater fra andres artikler, beretninger eller kommentarer fra læsere, som ikke repræsenterer vores holdning. Artikler, kommentarer og mails fra andre er udelukkende udtryk for skribenternes egne holdninger.

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab