Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 256, uge 17, 2013

Tyggegummi er ingen hjælp til at spise mindreTygge tyggegummi

I modsætning til den gængse opfattelse hjælper tyggegummi ikke til at spise mindre eller tabe sig.

Fordi det kan give tanker om mad og stimulere produktion af fordøjelsesvæsker har nogle mennesker ment, at tyggegummi kan gøre folk mere sultne. Men forskerne har også en hypotese om det modsatte - at tygning kunne få folk til at føle sig mere mætte og derfor spise mindre.

Nu har en undersøgelse vist, at tyggegummi kan få folk til at spise chips, småkager og slik i stedet for frugt og grøntsager.

Det skyldes, at mentol, som giver den friske smag af visse typer tyggegummi, får frugt og grøntsager til at smage underligt.

De deltagere i undersøgelsen, der tyggede tyggegummi, spiste færre måltider. Men de indtog ikke færre kalorier af den grund. I stedet fik de faktisk færre næringsstoffer i deres kost, men den samme mængde kalorier.

Kilde: Chewing Gum Doesn't Lead to Weight Loss, Study Suggests

Kommentar:

En af de største tjenester overvægtige, der ofte er på slankekur, kan gøre sig selv, er helt at droppe alle usunde "tricks" for at komme ned i vægt, og i stedet tabe sig ved at spise sundere og dyrke mere motion.


Slanketip ...

Begyndt med overkommelig motion

De fleste har lettere ved at tage sig sammen til at gå end til at løbe. Og daglige gåture har en meget gavnlig virkning på helbredet.

Du kan forbrænde ca. 100 kcal på 20 min., hvis du går i raskt tempo, og du styrker samtidig dine muskler, gavner dit hjerte og kredsløb — og gør andet godt for din sundhed.

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab