Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt nr. 29. 29. november 2004

Kære læser

Hvorfor er det SÅ svært at komme ned i vægt — og endnu sværere at FASTHOLDE et vægttab, hvis du er så heldig at nå din idealvægt?

Lidt om det denne gang ... og samtidig introduceres en ny bog om emnet!

Med venlig hilsen
John Buhl


Fat for life?

(Vil du altid være overvægtig?)

Hvis du er meget overvægtig, og i årevis har forsøgt mange forskellige slankekure, er du måske begyndt at få en ubehagelig fornemmelse af, at du altid vil være overvægtig ... at der ikke er en brugbar løsning på netop dine vægtproblemer.

De fleste med alvorlige vægtproblemer tror ikke RIGTIG på, at det nogensinde vil lykkes for dem. Desværre med god grund, for de fleste mennesker, som har været overvægtige i lang tid, giver op på halvvejen ... HVER gang de forsøger at tabe sig.

Selv om der er hundredvis af diæter og slankekure, der kan give dig vægttab, er de fleste af disse kure umulige at følge ret længe.

Lykkes det alligevel - mod svære odds - at nå din idealvægt ... hvad så?

Er du derefter i stand til at FASTHOLDE dit vægttab?

Desværre vil de fleste, der efter mange anstrengelser og afsavn kommer ned i vægt, langsomt begynder at tage på igen. Faktisk viser statistikkerne, at det kun er ca. én ud af 100, der er i stand til at holde vægttabet efter en slankekur.

Heldigvis ER der undtagelser!

Spørgsmålet er, om DU kan blive én af de få, som vinder kampen mod overvægten!?

Du har måske lettere ved at oplagre overskud af kalorier som fedt, end slanke mennesker, men det ændrer ikke ved, at du KUN kan tage på, hvis du indtager flere kalorier, end du forbrænder.

Spørgsmålet er derfor ...

Hvorfor spiser du for meget?

Den moderne livsstil - og især de unaturlige kostvaner - forstyrrer de mekanismer i din krop, som sikrer en sund og normal vægt.

Der er med andre ord gået kludder i de mekanismer som fra naturens side er indstillet til MEGET præcist at regulere din appetit i forhold til dit reelle behov for mad og kalorier.

... Og når dine naturlige appetit- og mæthedsmekanismer forstyrres, begynder du for alvor at få problemer med vægten!

Måske er du kommet til det punkt, hvor du næsten er "sulten hele tiden" (evt. en nagende fornemmelse i maven, som du forveksler med sult), eller du er aldrig rigtig sulten, men spiser af vane, fordi det er en del af et slankeprogram, for at holde ubehagelige symptomer på afstand, som trøst ... eller af andre grunde.

Hvis du spiser, hver gang du TROR, du er sulten, uden det er ægte sult, bliver du aldrig i stand til at nå og bevare din idealvægt.

Er du overvægtig - især hvis du er svært overvægtig - skal du ikke "bare" ændre dine vaner.

Du skal på afvænning

Du kan blive afhængig af mange forskellige stoffer i drikke- og fødevarer. Faktisk er langt det største problem med at indføre de ændringer i kosten, som vil gøre dig slank, NETOP din afhængighed af bestemte fødevarer eller ingredienser i fødevarer.

Og det er de abstinenser, du oplever, når du begynder at indføre sunde kostvaner, der alt for let får dig til at vende tilbage til dine tidligere kostvaner.

Om du bliver i stand til at overvinde din psykiske og fysiske afhængighed af bestemte føde- og drikkevarer spiller en afgørende rolle for, om det bliver muligt for dig at blive og forblive slank.

Er der en løsning?

"Fat for life?" er en anderledes slankebog. Den hjælper dig med at forstå HVORFOR din kost og livsstil - og især din afhængighed af bestemte fødevarer - gør dig overvægtig.

Men endnu vigtigere ...

Bogen beskriver, hvordan du overvinder de problemer der gør dig overvægtig, så du derefter bliver i stand til at nå dit mål.

http://www.nomedica.dk/fat_for_life.htm

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab