Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 325, uge 42, 2014

Kan slankeprodukter få vægten til at stige?kvinde tager slankepiller

Et forsøg tyder på, slankeprodukter kan føre til det modsatte af, hvad der var meningen, nemlig øget kalorieindtagelse og vægtstigning.

Forskerne delte 70 frivillige deltagere op i to grupper.

De skulle alle indtage det samme (placebo) præparat, men den ene gruppe fik besked på, at det præparat, de fik, var et slankeprodukt.

Det viste sig, at disse deltagere, som altså troede, at de fik et slankemiddel, i gennemsnit spiste 30 % mere mad til et efterfølgende måltid, hvor de kunne spise, så meget de ville. De havde også tendens til at vælge de mindre sunde fødevarer til måltidet.

De personer, som havde den mest positive holdning overfor slankeproduktet, spiste mest.

Kilde: Yevvon Y. Chang, Wen-Bin Chiou. The liberating effect of weight loss supplements on dietary control: A field experiment. Nutrition. Volume 30, Issue 9, Pages 1007–1010, September 2014
DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.nut.2014.02.002

Kommentar:

Et lille forsøg, som vi skal passe på med ikke at konkludere alt for meget ud fra, men det minder mig om en snak, jeg engang havde med en meget overvægtig person, som brugte slankeprodukter, fordi han så med bedre samvittighed kunne spise mere is, kager og andet han var vild med (afhængig af). Han blev ikke glad for min kommentar til den idé.

Under alle omstændigheder er slankeprodukter ikke en løsning på vægtproblemer.

Læs mere på slankeprodukter.dk


E-bøger om proteiner

Proteiner er livsvigtige, og kosten skal naturligvis indeholde nok proteiner.

Men mange overvægtige — og nogle såkaldte eksperter — har fået proteinerne helt galt i halsen.

Selv om stort set alle ernæringsforskere er enige om, at vi i Danmark allerede får nok eller mere end nok protein, og de fleste af os indtager for få kulhydrater i form af fiberrige fødevarer, er der stadig nogle få såkaldte eksperter, der fraråder kulhydrater og anbefaler mere animalsk protein.

Det er jo fint at fraråde raffinerede kulhydrater som sukker, slik, kager og den slags, men ikke kulhydrater som sådan. Det er fint nok at anbefale, at overvægtige på meget kaloriefattige slankekure sørger for at få nok protein, men ikke i de mængder, som ofte anbefales og ikke ved at øge mængden af animalske fødevarer.

Næsten alle livsstilsmagasiner, ugeblade og aviser har igennem årene fået ansat medarbejdere eller samarbejdspartnere til at rådgive om slankeprogrammer, slankeklubber mv. ... og de anbefaler stort set alle, at du skal spise mere/meget protein, når du vil tabe dig. Og det på trods af at vore dygtigste og rigtige ernæringseksperter siger noget helt andet.

Det er tid til at opsummere problemerne med de fleste proteinkure. Det er blevet til e-bogen: Proteinhysteri. Den er indtil videre gratis og kan hentes her >>

En anden ny e-bog om proteiner, En grønnere proteinkur — lær det selv, beskriver, hvordan du selv kan tilrettelægge en sundere proteinkur.

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab