Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 332, uge 49, 2014

Vi spiser mere sammen med større mennesker og mere usundtkvinder spiser sammen

En undersøgelse fra Cornell University har vist, at den eller de personer, som du spiser sammen med, let kan påvirke hvad og hvor meget, du spiser.

Det gælder også, selv om det er personer, du ikke kender på en restaurant.

Det viste sig, at deltagerne var mere tilbøjelige til at øse op og spise mere usund mad og mindre sund mad, når de spiste sammen med eller i nærheden af en person, der var overvægtig.

Når personer spiste i nærheden af en person, der var betydelig overvægtig, spiste de i gennemsnit ca. 32 % mere pasta og 43 % mindre salat, end når de spiste i nærheden af en normalvægtig person.

Kilde: Mitsuru Shimizu, Katie Johnson, Brian Wansink. In good company. The effect of an eating companion's appearance on food intake. Appetite. Volume 83, 1 December 2014, Pages 263–268. Læs om undersøgelsen på engelsk her

Kommentar:

Der er mange ting i ens omgivelser, som kan tilskynde os til at spise mere og mere usundt — og det gælder åbenbart også blot størrelsen af de mennesker, du spiser sammen med.

Lidt på samme måde som det er lettere at have en sund livsstil, hvis dine nærmeste også lever sundt.

Vi ved alle, hvor meget vores familie, venner, arbejdskollegaer og andre, vi ofte er sammen med, kan påvirke vores humør, velvære og holdninger. Alligevel undervurderer mange i hvor stor udstrækning, vi påvirkes af andre, når det gælder vores kost og livsstil.

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab