Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 357, uge 23, 2015

Gå eller tag cyklen på arbejde og tab diggå

En undersøgelse med 4.000 deltagere har vist, at det kan ses på vægten, hvis du i stedet for at køre i bil til arbejde enten vælger offentlig transport, at gå eller cykle. Det gav i gennemsnit et vægttab på et kilo over to år. (offentlig transport er en fordel frem for bilen, fordi det trods alt kræver, at du går fra og til stoppesteder eller togstationer).

Altså ikke den store forskel. Men undersøgelsen viste også, at dem, der brugte mere end 30 min på at komme til og fra arbejde på denne måde -- frem for at køre i bil -- i gennemsnit tabte sig 7 kilo på de to år.

De samme forskere har påvist, at gang eller cykling til arbejde også forbedrer trivsel og mentale sundhed.

Kilde: University of East Anglia. "Walking or cycling to work could help you lose weight." ScienceDaily. ScienceDaily, 7 May 2015. <www.sciencedaily.com/releases/2015/05/150507213104.htm>.

Kommentar:

Overvægtige, der er i gang med at tabe sig, vil have ekstra gavn af mere fysisk aktivitet, fordi ekstra aktivitet gør det lettere at fastholde de opnåede vægttab.

Den smarte måde at "dyrke motion" på er ved at integrere mere fysisk aktivitet i dagligdagen.


Mail: Mere protein slanker

... men vore bedste eksperter anbefaler meget protein som god slankemad. Når de anbefaler meget protein og du siger det modsatte tror du så ikke at det er fordi du tror og skriver forkert om proteiner!!??

Jeg har tabt mig ved at spise mange proteiner og fjernet de fleste kulhydrater fra min kost!

Jeg er sikker på at højt uddannede eksperter er klogere på proteiner end det pjat du skriver!

Hilsen
Eva ...

Hej Eva

Det generer mig ikke at være uenig med dygtige eksperter, men forsøger altid at forstå de synspunkter, som jeg ikke selv umiddelbart deler.

Det passer dog ikke, at vore bedste eksperter anbefaler meget protein i kosten til overvægtige. Det er en sejlivet myte.

De fleste forskere og eksperter anbefaler naturligvis, at du får nok protein, men afgjort ikke så meget, at det fx kan gå ud over nyrerne eller på anden måde skade helbredet.

Lidt ekstra protein er ofte enten nødvendig eller en fordel, hvis du vælger en meget kaloriefattig kur, så du på trods af færre kalorier alligevel får dækket din krops behov for proteiner -- på samme måde som det er vigtigt at være opmærksom på, at en kaloriefattig kost indeholder nok af alle andre næringsstoffer.

Dygtige læger og diætister anbefaler ikke overdrevne mængder proteiner i kosten, eftersom det er usundt -- især på længere sigt.

Læs mere her

Læs også e-bogen: Proteinhysteri (gratis)

Med venlig hilsen
John Buhl

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab