Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 366, uge 36, 2015

Vægttab fra starten forudsiger måske succes på længere sigtvægttab

Forskere analyserede data om 2.290 overvægtige, som havde type 2-diabetes.

Alle deltagere blev inkluderet i en intensiv adfærdsmæssig livsstilsintervention, der omfattede hyppige møder og en recept på specifik fysisk aktivitet og målsætning for deres kost, herunder brugen af måltidserstatninger. Rådgivningen blev givet med jævne mellemrum i løbet af det første år og væsentligt reduceret i år to til otte.

Forskerne fandt, at større vægttab efter en eller to måneder var forbundet med større vægttab på et givent år i de efterfølgende otte år.

Obesity Society. "Initial weight loss could predict long-term success." ScienceDaily. ScienceDaily, 1 July 2015. <www.sciencedaily.com/releases/2015/07/150701140855.htm>.

Kommentar:

Det vi lidt forsigtigt kan konkludere er, at hvis det ikke går fornuftigt med et slankeprogram efter en måned eller to er der risiko for, at det nok heller ikke går særlig godt senere.

Men det er lidt af et tveægget sværd.

Hvis du taber dig hurtigt uden samtidig at få ændret de vaner, der gjorde dig overvægtig -- fx på en pulverkur e.l. -- har du ikke en chance for at fastholde dit vægttab.

Omvendt ønsker de fleste overvægtige at se resultater så hurtigt som muligt -- eller de opgiver og er snart på vej til en anden kur, som de tror er bedre eller lettere at overholde.

1) Det er udelukkende de vægttab, som du er i stand til at fastholde, der betyder noget.

2) Tab dig så hurtigt, som du føler er nødvendigt for, at du opretholder gejsten, men tab dig ved at ændre på de vaner, der forårsager dine vægtproblemer.

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab