Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 400, uge 23, 2016

Ny e-bog: Sikker Slank — kort fortaltSikker Slank kort fortalt

Når du vil ned i vægt, kan der være god grund til at
fokusere på det, som betyder mest. Det gælder især, hvis du har prøvet næsten alt, og derfor kan have svært ved at gennemskue mange ændringer.

Hvis du bruger din energi og viljestyrke på at gennemføre mindre vigtige ændringer, eller følge næsten ligegyldige regler, er der ikke nok overskud eller viljestyrke til at gennemføre de ændringer, som betyder mest.

Hvorfor det er så vigtigt, at reservere din viljestyrke til det, som betyder mest, kan du læse lidt om i artiklen: Fem lette trin til mere viljestyrke

Hvis du fokuserer for meget på de forkerte eller mindre vigtige ændringer — frem for de ændringer, der virkelig betyder noget — er der langt større risiko for, at du løber sur i det hele og opgiver, længe før du er kommet i mål.

Når din samlede kost har tilstrækkelig høj slankeværdi, vil du tabe dig, uden du behøver at tælle kalorier, være på kur eller følge en bestemt menu eller kostplan.

Den nye e-bog handler derfor om, hvordan du lettest øger slankeværdien af din kost.

Når du lærer at holde af den slags mad, kan du let spise dig mæt og tilfreds uden at få for mange kalorier, og du bliver i stand til at fastholde vægttabet, efter du har tabt dig.

E-bogen kan downloades fra Bog og Ide til kr. 68,95

Du kan se et lille udpluk (indledningen, indholdsfortegnelsen og hvad bogen grundlæggende handler om) her

Du kan også låne e-bogen via ereolen

(Bogens format egner sig desværre ikke ret godt til ereolens system, men efter du har justeret lidt på indstillingerne, kan det vist gå an, at læse bogen på ereolen. Værre er det, at links i bogen ikke virker i deres system).

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab