Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 406, uge 34, 2016

Kan ændringer i hjernen øge tendensen til overspisning?

Fede mus er meget mere tilbøjelige end slanke mus til at spise for meget, når noget i deres omgivelser tilskynder dem til at spise. Det er en adfærd, som måske er forbundet med ændringer i hjernen. Det viser en ny undersøgelse.fristende slik og chokolade

"I dagens samfund bliver vi bombarderet med signaler om at spise, fra fastfood reklamer til duften af grillmad og burgere, og dette driver sandsynligvis overspisningsadfærd," siger Johnson, MSU assisterende professor i psykologi. "Vores undersøgelse tyder på, at der både er en psykologisk og neurobiologisk forklaringer på, hvorfor især svært overvægtige personer kan være sårbare over for disse signaler."

Kilde: Michigan State University. "Are brain changes fueling overeating in the obese?." ScienceDaily. ScienceDaily, 12 July 2016. <www.sciencedaily.com/releases/2016/07/160712110730.htm>.

Kommentar:

Det er endnu ikke helt klart, hvorfor fedme øger trangen til at spise, når der er påvirkninger fra omgivelserne, der tilskynder os til at spise (reklamer, hylderne i supermarkedet, godbidder og snacks i køkkenet, duften af mad mv.), men vi kan konkludere, at svært overvægtige kan have særlig gavn af:

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab