Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 416, uge 44, 2016

Du kan tabe dig, selv om du bærer det såkaldte generfedme-gen

Fedme-genet FTO giver 70% større risiko for at blive svært overvægtig, og man vejer i gennemsnit 3 kilo mere end resten af befolkningen. Men et stort, internationalt studie slår fast, at genet ikke forhindrer bærerne i at tabe sig. Læs mere på nexs.ku.dk

De gode nyheder er altså:

I nogle tilfælde bliver især svært overvægtige fodret med et utal af forkerte eller tvivlsomme forklaringer på deres vægtproblemer.

Mange af de skøre grunde, de bliver bildt ind er årsagen til deres vægtproblemer, hjælper dem ikke, men risikerer tværtimod at fastholde dem i usunde kostvaner, som på længere sigt forværrer deres vægtproblemer og helbred (fx når de anbefales at øge mængden af animalske fødevarer).

To af de mest misvisende forklaringer, som nogle overvægtige tror forklarer deres problemer med at komme ned i vægt, er, at deres overvægt er arvelig eller, at de har et særligt lavt stofskifte.

De er svært at komme ned i vægt -- og især at holde vægten nede. Det gælder desværre for alle svært overvægtige, uanset om de har fedme-genet eller ej.

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab