Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt nr. 43

INDHOLD:

1) For meget light hjælper ikke på vægten
2) MAIL: Hvordan kommer jeg af med de sidste fire kilo?
3) MAIL: Er ved at miste tålmodigheden

Kære læser

Du er velkommen til at indsende spørgsmål eller kommentarer til nyhedsbrevet.

Med venlig hilsen
John Buhl

1) For meget light hjælper ikke på vægten

En undersøgelse fra Danmarks Fødevareforskning antyder, at mange spiser ekstra store portioner af light-produkterne, og så hjælper det ikke på vægten.

Når man vælger de fedtfattige udgaver af mælk, sovs, kødpålæg og svinekød, så har man tendens til at spise mere. Resultatet bliver, at en portion af det magre bidrager med næsten lige så meget fedt og energi som det oprindelige produkt, og så hjælper det ikke på de overflødige kilo.
(altomkost.dk 31-05-2005)

2) MAIL: Hvordan kommer jeg af med de sidste fire kilo?

Jeg vil lige sige tak for endnu et godt slankenyt mail fra dig. Jeg synes det er godt af få en reminder. Og det er lige som man får nye ideer, men jeg må godt nok indrømme, at jeg står fast nu, og har gjort det i snart et halvt år, så var jeg bare på min ønske vægt, så kunne jeg holde den som jeg lever i dag. Jeg har bestilt din bog Sikker Slank i håb om at ved at læse den kan hjælpe mig af med de sidste 4 kg, og jeg må indrømme det er de sværeste kg.

Jeg synes også det kan være svært, da man læser noget et sted og hører noget et andet sted, og det passe ikke altid sammen.

Jeg har haft store problemer med hård mave og er nu startet med noget kosttilskud som skulle være naturmedicin, der er nogen der siger, at når man får for lidt fedt går det galt. Hvad er for lidt og hvad er for meget?

Jeg troede når bare man spiste grønt var alt godt men.... efter en periode hvor jeg spiste meget grønt var maven ikke tilfreds, så bliver man lidt forvirret.

Jeg svømmer 1 km 1 gang om ugen hele året rundt. Om sommeren går jeg 5 km stavgang om ugen og cykler også og så har vi en landejendom så jeg bruger også tid ude i haven o.lign. Om vinteren spiller jeg badminton 1 gang om ugen og går til dans 1 time om ugen.

Jeg synes ikke jeg kan nå mere da jeg også arbejder 40 timer om ugen, og det er ikke stillesiddende arbejde. Håber på at din bog kan hjælpe mig det sidste for jeg har lagt mange dårlige vaner væk. Og savner ikke ret meget af det søde og usunde.

Venlig Hilsen
Inger

Hej Inger

Ja, de sidste kg ER de sværeste!

Du får ikke hård mave af grøntsager (grøntsager modvirker hård mave). Det er sandsynligvis noget andet i din kost, der giver de problemer.

Vi behøver kun lidt fedt i vores kost, men der skal være lidt ... og af den gode slags.
http://www.nomedica.dk/fedtstoffer.htm

Det er generelt ikke en god idé at tage afførende kosttilskud, men det kan da være en mulighed i en periode, hvis du ikke løser problemet på anden vis.

Prøv at følge meget sunde kostvaner (det med meget grønt er en vigtig del, men der er lidt mere til det).
http://www.nomedica.dk/sund_kost.htm

Hvis du kun vejer 4 kg for meget, vejer du måske ikke for meget!?

Måske er det en bedre løsning i stedet (eller sideløbende) at satse på styrketræning, og derved øge din muskelmasse og især stramme op. Bestemte øvelser kan stramme op på udvalgte steder, hvor du evt. syntes det "hænger lidt".

Du kan evt. skaffe dig et "stramme-op" videobånd af en slags og skære lidt af den tid, du normalt bruger på fjernsynet, og sætte videobåndet på i stedet.

Du kan jo vælge "Balder af stål", "Mave som vaskebræt" ... eller hvad de nu hedder ... alt efter hvor de sidste kg sidder.

Sammen med det du læser i Sikker Slank i 7 trin, vil det givetvis løse dit problem!

Held med det!

Med venlig hilsen
John Buhl

3) MAIL: Er ved at miste tålmodigheden

Hej John Buhl.

For et par måneder skrev jeg til dig ang., at jeg havde taget på igen, men jeg har været meget glad for, at du skrev flere grøntsager og ny kost.

Det er lykkes for mig at tabe de kg som jeg tog på, men nu kommer problemet: Jeg kan ikke få vægten til at komme videre, den står stille nu, og jeg er ved at miste tålmodigheden.

Hvad tror du kan være årsagen?

Jeg har tabt 26 kg, og det er jeg glad for, men vil satse på at komme ned på 70 kg, da mit BMI tal endnu er i den kolonne, hvor der står fed, hvilket jeg er ked af.

Jeg siger tak for vejledning via nyhedsbrevene, som jeg er meget glad for.

Med venlig hilsen
Lis

Hej Lis

Vær tålmodig!Pas på, at "mistet tålmodighed" ikke bliver en "undskyldning" for at vende tilbage til tidligere (fedende) vaner!

Du klarer det jo allerede fremragende :-)

Prøv evt. at finde SMÅ ændringer/forbedringer i din hverdag, som du forholdsvis let kan gennemføre -- og vær tilfreds med selv meget små fremskridt. Der vil altid være perioder, hvor vægten står stille eller næsten stille i aaaaalt for lang tid.

Hold ud!

Fortsæt det gode du har indført i din kost og livsstil, og fokuser på små forbedringer her og der .. og lige pludselig ser du vægten begynder at gå den rigtige vej igen.

Skriv dagbog
http://www.nomedica.dk/slankekontrol.htm
hvis du ikke allerede gør det.

Analyser din dagbog og find mindre ting her og der, du kan gøre bedre eller bare lidt bedre.

Du kan måske indføre 5 min morgengymnastik, en lille gåtur i frokostpausen, variere motion med lidt vægttræning, købe et aerobic videobånd som supplement til din motion, se lidt mindre tv, spise lidt mere frugt, lidt mere grøntsager, erstatte lidt af det usunde eller "næsten" usunde du spiser/drikker med lidt bedre varianter, erstat hvidt brød med det grove osv. -- hvad der end passer i lige din situation.

Der kommer en periode, især når man kommer fra en ret høj vægt, hvor netop tålmodighed og motivation bliver sat på prøve. Gør noget ekstra. Vægten går snart den rigtige vej igen :-)

Med venlig hilsen
John Buhl

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab