Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 433, uge 11, 2017



Overvægt øger risikoen for 11 typer af kræft – hvad kan du gøre?

En international gruppe forskere har gennemgået 204 tidligere studier i fedme og kræft og fundet en øget risiko for kræft i 11 forskellige dele af kroppen: Tyktarmen, endetarmen, livmoderslimhinden, bryst, æggestokke, nyre, bugspytkirtel, gastrisk cardia, galdevejene, spiserøret (nogle typer) og knoglemarv (nogle typer).

Studiet er udgivet i British Medical Journal.

Læs evt. mere på videnskab.dk

Kommentar:

Du kan rimelig let modvirke en øget risiko for kræft -- også selv om du ikke taber dig -- på flere måder. Især ved:

Læs også artiklen: Hvor stor forskel gør dine vaner?


Styr uden om trangen til en eftersnack

Ifølge en artikel i Jyllands Posten og Per Møller, der er lektor i senrorik og forbrugervidenskab ved Københavns Universitet, handler mæthed ikke kun om at få nok fedt, protein og kulhydrat, men også om at få mange smage og konsistenser med i din mad, så der både er noget surt, sødt, salt og sprødt.

Kokken Klavs Styrbæk mener, at måltidet mætter og tilfredsstiller bedst, hvis det indeholder smag af
salt, sødt, surt og bittert samt umami. Han mener desuden, at man skal tygge sin mad og være til stede, når man spiser.
Læs mere på jyllands-posten.dk


Ny forskning: Dårlige søvnvaner kan gøre dig tykkere

En international undersøgelser viser, at folk, som genetisk har større sandsynlighed for at blive overvægtig, i gennemsnit vejer mere, hvis de sover unormalt.

Hvis man eksempelvis sover mere end ni timer eller mindre end syv timer om dagen, risikerer man at tage på i vægt alene på grund af mængden af søvn.

Læs mere på politiken.dk



Kosttilskud fragtfrit


Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab