Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 456, uge 38, 2017Stabilt vægttab bedstStabilt vægttab

Forskere fulgte 183 deltagere på et slankeprogram i to år.

De deltagere, hvis vægte svingede mest i de første par uger af slankeprogrammet, klarede sig i sidste ende dårligere, og havde tabt sig mindst efter et og to år, sammenlignet med de deltagere, der tabte sig mere stabilt uge for uge.

Forskerne fandt, at højere vægtvariation i løbet af de første seks og 12 uger på et slankeprogram forudsagde dårligere, langvarig vægtkontrol ved 12 og 24 måneder.

For eksempel ville en person, der tabte et par kilo i en uge, tog et kilo på igen næste uge og tabte ½ kilo ugen efter, klare sig dårligere end deltagere, der mere konsekvent tabte ca. ½ kilo hver uge i tre uger.

Forskerne anbefaler, at du finder et slankeprogram, som du konsekvent kan holde uge efter uge, selv om du evt. kun taber et par kilo på en måned.

Kilde: Emily H. Feig, Michael R. Lowe. Variability in Weight Change Early in Behavioral Weight Loss Treatment: Theoretical and Clinical Implications. Obesity 28 August 2017. DOI: 10.1002/oby.21925

Kommentar:

Det er svært at konkluderer alt for meget fra undersøgelsen, men at ændre vaner og holde fast i dem, vil give et mere stabilt vægttab uge efter uge, som er lettere at fastholde.Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab