Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 472, uge 36, 2018


Lang og ensom kamp mod svær fedme

Fedme, ensom

Svært overvægtige kæmper ofte en ensom, langvarig og næsten håbløs kamp imod de ekstra kilo.

I en undersøgelse, der strakte sig over mere end 10 år, rapporterede 83 % af de personer, der led af svær fedme, at de konstant stræber efter at tabe sig eller forhindre vægtstigning. De var i gang med en ensom og langvarig kamp for at løse deres vægtproblemer.

"Undersøgelsen viser, at mennesker med svær fedme konstant forsøger at reducere eller kontrollere deres vægt, og gør det i lang tid. Hvis man tror, at denne gruppe ikke forsøger at tabe sig, er disse resultater i modstrid med disse synspunkter", udtaler Ingrid Larsson, en klinisk ernæringslærer og lektor ved Sahlgrenska Akademiet, Göteborgs Universitet.

Læs mere her

Vejer du meget for meget, og har gjort det i lang tid, vil din krop i særlig grad — og helt ubønhørligt! — kæmpe for at fastholde sin vægt.

En række stærke mekanismer i kroppen vil efter blot kort tids vægttab begynde at kæmpe imod, at du taber dig (der findes fremgangsmåder, der mindsker denne effekt, men det er hvad, der normalt sker).

Hvis det alligevel med stor besvær lykkes at tabe mange kilo, vil de samme mekanismer kraftigt påvirke appetit, stofskifte mv. med det formål at genvinde de tabte kilo. Blot to af disse mekanismer er næsten uovervindelige, nemlig en øget trang til kalorierige fødevarer samtidig med at forbrændingen sænkes.

Løsningen er at tilegne sig nogle bestemte permanente VANER, som beskrevet i Sikker Slank-programmet

Noget af det værste, man kan gøre, er at fortsætte fra slankekur til slankekur.


Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab