Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt 479, uge 43, 2018


Både vægtstigning og vægttab skaber mange ændringer i kroppen

Kvinde står på vægt
Selv et mindre vægttab gavner helbredet.

Både når folk tager på, og når overvægtige taber sig, opstår der bemærkelsesværdige ændringer i deres tarmmikrobiom (tarmflora), hjerte-kar-system, immunsystem og niveauer af genekspression.

Det viser et studie fra Stanford University School of Medicine.

Forskerne fandt, at ved blot en beskeden vægtforøgelse på ca. tre kilo ændrede menneskekroppen sig dramatisk på molekylært niveau.

Sammensætningen af tarmbakterier blev forværret, immunrespons og inflammation blussede op, og der opstod molekylære ændringer, som er forbundet med hjertesygdom.

Omvendt viste det sig, at kroppens systemer stort set vendte tilbage til den oprindelige bedre tilstand, fra før de tog på, når de igen tabte sig.

- - -

Overvægtige — især svært overvægtige med en del fedt på maven — kan gøre rigtig meget for, at det ekstra fedtlag ikke går for meget ud over helbredet. Især fedt på maven resulterer i en eller anden grad af kronisk inflammation i kroppen, som på mange måder kan gøre skade, fordi inflammationen slider på kroppen.

Når du taber dig ved at følge Sikker Slank-programmet, vil den sunde livsstil i særlig grad hæmme inflammation i kroppen.


Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab