Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt nr. 53

INDHOLD

1) Slankekure virker ikke
2) Hellere en stor numse end en tyk mave

1) Slankekure virker ikke

En ny undersøgelse bekræfter, at traditionelle slankekure kun virker, mens de bliver fulgt. Slankekure giver ofte kun kortvarige resultater, fordi man vender tilbage til sine gamle spisevaner når man er færdig med kuren.

I en amerikansk undersøgelse, sammenlignede man resultaterne fra en gruppe svært overvægtige kvinder, der fulgte en traditionel slankekur med en anden gruppe svært overvægtige kvinder, der blev opmuntret til en sundere livsstil.

Resultatet fra slankegruppen viste, at de tabte sig, mens de fulgte en traditionel slankekur og deres kolesteroltal og blodtryk faldt.

Men 2 år efter var de næsten tilbage til det oprindelige udgangspunkt fra før undersøgelsen både med hensyn til vægten, kolesteroltallet og blodtrykket.

Resultatet fra livsstilsgruppen, viste, at de efter 2 år havde fået et bedre helbred end før undersøgelsen uden et vægttab. Livsstilsgruppen lærte at acceptere deres egen krop samt fik viden om ernæring, spisevaner og fysisk aktivitet. Ved opfølgningen 2 år efter undersøgelsen start, var kvindernes kolesteroltal lavere, de spiste sundere, var mindre depressive og motionerede 4 gange så meget som før undersøgelsen.
(altomkost.dk 7. november 2005)

Kommentar:

Ikke noget nyt her, men nu er det så endnu engang bekræftet, at slankekure ikke virker.

Du bliver slank - på en måde du kan bevare - ved at ændre de vaner, der gør/gjorde dig overvægtig.

Det handler om at ændre kost og livsstil.
http://www.nomedica.dk/hvordan_slank.htm

2) Hellere en stor numse end en tyk mave

Så længe din bagdel er større end din talje kan du være mindre bange for at få problemer med hjertet. Det er én af konklusionerne i en stor fedmeundersøgelse udført på 27.000 mennesker i 52 lande.

Forholdet mellem hofte og talje er faktisk vigtigere for din sundhedstilstand end den ellers så populære BMI-måling (Body Mass Index).

Du kan godt være tyk uden, at det nødvendigvis øger risikoen for hjertesygdomme - så længe dit hoftemål er større end dit taljemål.

Det fremgår af en stor canadisk fedmeundersøgelse, der er offentliggjort i det engelske lægemagasin The Lancet.
(Rasmus Thirup Beck; politiken.dk 12-11-2005)

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab