Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt nr. 54

Grøn mad er god slankekost

Vi har flere gange i Slankenyt været inde på, at vegetarkost generelt er god slankemad. Fx her:
http://www.slankenyt.dk/slankenyt50.htm
http://www.slankenyt.dk/slankenyt45.htm
http://www.slankenyt.dk/slankenyt32.htm

Selv om det er de færreste der umiddelbart har lyst til at blive vegetar, kan alle med fordel indtage færre animalske fødevarer og indføre flere vegetabilske fødevarer i kosten.

Fx ved at:

Ny bog med fedtfattig vegetarkost:

For ca. et år siden gik Karina Schramm i gang med at lave sin helt egen kogebog.

Hun var efterhånden godt træt af, at de fleste tilgængelige opskrifter enten var fede vegetaropskrifter eller fedtfattige kødopskrifter. Hun begyndte derfor at eksperimentere i køkkenet med fedtfattig vegetarmad, og fik efterhånden samlet nok opskrifter til en bog.

Det blev til 114 lækre vegetaropskrifter og bogen "VEGETAR LIGHT - fedtfattige vegetaropskrifter"

Bogen er skrevet for at hjælpe både vegetarer og ikke-vegetarer til at lave god, grøn mad samtidig med, at de kan holde øje med vægten.
http://helseonline.dk/product.asp?product=288&sub=1


Danskernes fede vaner koster milliarder

Fede kostvaner og manglende motion giver hvert år samfundet et tab på cirka otte milliarder kroner. Og udgifterne kan stige yderligere.

Det viser nye svenske beregninger omregnet til dansk målestok, skriver Ingeniøren.

Svenske forskere har beregnet samfundets udgifter til de sygdomme, der er forårsaget af stigende overvægt i befolkningen.

Knap en fjerdedel af udgifterne går til behandling i sygehusvæsnet, mens godt tre fjerdedele skyldes produktionstab i offentlige og private virksomheder. (politiken.dk 1-12-2005)

Kommentar:

Både politikere og ernæringseksperter kan se, at den er hel gal med vægten ... i hvert fald for rigtig mange danskere.

Jeg tror dog desværre, at det har lange udsigter før myndighederne gør noget effektivt ved problemet.

Slankehold og -klubber er populære. De giver mange overvægtige den støtte og opbakning, de føler de har brug for. Også selv om kostrådene langt fra altid er de bedste!

En eller anden form for gratis eller næsten gratis vejledning, støtte og opbakning - fx via Internettet og en "hotline" - kunne gøre underværker og gennemføres for småpenge sammenlignet med hvad overvægt og fedme koster samfundet.

Hvis du har en god idé til, hvordan man kunne lave en gratis eller næsten gratis slankeklub på nettet - vel og mærke hvor overvægtige får den hjælp og støtte, de har brug for, OG får en fornuftig vejledning i, hvordan de taber sig på en SUND og SIKKER måde - hører jeg gerne dine forslag! Jeg hører også gerne om dine oplevelser fra de slankehold, -grupper eller -klubber du evt. er medlem afeller har været medlem af. Hvad er/var godt, hvad kunne gøres bedre/billigere/lettere?


Mangel på tid holder mange fra at dyrke motion

Tidspres og mangel på motivation kan holde mange kvinder fra at få nok motion og gennemføre andre sunde ændringer i livsstilen.

En rundspørge blandt 120 kvinder mellem 35 og 60 år viste, at 59 følte at forpligtigelser over for familien ofte afholdt dem fra at dyrke motion og næsten lige så mange sagde, at de "bare var for dovne" til at motionere.

Alligevel mente halvdelen af kvinderne, at hvis de havde mere tilskyndelse til at gennemføre ændringer i deres livsstil, ville de måske kunne klare det.

Manglende tid pga. arbejde og mangel på opbakning og motivation til at gennemføre kostændringer var blandt de faktorer, som kvinderne mente holdt dem fra at gennemføre ændringer i deres livsstil.

Kvinderne fandt, at regelmæssig motion var den største udfordring, hovedsagelig pga. tidsmangel, mangel på energi eller mangen på selvdisciplin (Reuters Health 17-11-2005)

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab